vrijdag 21 maart 2014

Odin heet nu Ppper




Sinds eind december woont Pepper bij ons. Toen we hem meenamen uit het pension in Rijnsaterwoude heette hij nog Odin, maar dat vonden we een lastige naam.
Pepper heeft twee weken nodig gehad om te wennen. Hij werd heel ziek, kotste en poepte alles onder en sloopte spullen als hij alleen werd gelaten in de bijkeuken. We dachten dat deze hond iets te hoog gegrepen was voor ons (nog nooit eerder hond gehad) en iedere nacht als we hem hoorde springen en krabben tegen de deur, namen we ons voor om hem de volgende dag terug te brengen. Gelukkig waren de kinderen het daar niet mee eens. Na die eerste weken ging het beter.
Pepper heeft in drie maanden tijd heel veel geleerd en heeft zich ontwikkeld tot een hond die we overal mee naar toe kunnen nemen. Hij is rustig, maar wel vrolijk. Kan goed overweg met andere honden, katten en kinderen. Hij vindt het heerlijk om aangehaald te worden. Hij is nog wel angstig naar onbekenden, maar hij durft buiten al met een boogje om mensen heen te lopen als hij het niet vertrouwt.
Pepper is een lopende reclame als het gaat om het nemen van een hond uit het asiel. Iedereen vindt hem leuk!!!

Met vriendelijke groet,

Fam. Wanschers

Geen opmerkingen: